Pergole za restavracijo

EcoPergola

Modeli bioklimatskih pergol EcoPergola

Možnost oblikovanja velikosti

EcoPergola 16 m²

Parametri modula

Premer:
Dolžina:

4 m
4 m

Zmogljivost

Banket:
Bife:

10 oseb
16 oseb

Možnost oblikovanja velikosti

EcoPergola 24 m²

Parametri modula

Premer:
Dolžina:

4 m
6 m

Zmogljivost

Banket:
Bife:

14 oseb
24 oseb

EcoPergola Individual

Prejmite ponudbo
za model EcoPergola


  Konfiguracija lesene pergole

  Konfiguracija lesenega okvirja

  Lepljen les
  Dodatki iz nerjavečega jekla

  Material za prevleko

  Ognjevarni arhitekturni šotor
  Triplex kaljeno steklo (opcijsko)
  Prozorna PVC tkanina
  Polikarbonat (neobvezno)
  Barvna PVC tkanina
  Izbira barve po RAL lestvici

  Glavne prednosti bioklimatske pergole

  Prenaša obremenitve vetra in snega

  Testni protokoli Ministrstva za nujne primere

  Brez vmesnih podpor

  Italijanska tehnologija

  Galerija bioklimatske pergol EcoPergola

  Prejmite ponudbo
  za model EcoPergola


   Lesene pergole za restavracijo

   Minimalistična in elegantna pravokotna pergola za gostinske lokale s trpežnim lesenim ogrodjem iz lepljenega lesa brez vmesnih nosilcev. To pergolo je mogoče namestiti ločeno ali poleg stavbe in je primerna za uporabo skozi vse leto.

   Pergola je dopolnjena s stekleno prevleko ali posebnimi PVC šotorskimi tkaninami različnih barv in tekstur; Znamčenje je možno tudi po želji kupca. Minimalna površina EcoPergole je 16 m2, za velike prostore pa lahko izdelamo markize poljubnih velikosti.

   Zaradi svoje funkcionalnosti in praktičnosti je EcoPergola odlična izbira za kavarne in restavracije. Široko se uporablja v segmentu HoReCa za povečanje števila sedežev, opremo teras, odprtih lokacij in prostorov za prosti čas, pa tudi v zasebnem sektorju za ustvarjanje udobnih in elegantnih teras.

   Pergola je zunanji vrtni element, ki tvori senčen prehod, prehod ali prostor za sedenje iz navpičnih stebrov ali stebrov, ki običajno podpirajo prečne tramove in trdno odprto mrežo.

   Lesene pergole naprodaj Slovenija

   Oblikujte strukture za komercialne dejavnosti, naše pergole za restavracije in hotele se prilagodijo vsaki vrsti zunanjosti in vam omogočajo, da povečate svojo zmogljivost skozi vse leto. Postavitev restavracijske pergole ima prednost, da ne zahteva težke konstrukcije.

   Uspeh vaših poslovnih dejavnosti je v vaši sposobnosti pritegniti in obdržati stranke, a za dosego tega cilja je treba ustrezno optimizirati in združiti več dejavnikov. Kakovost vaših izdelkov in storitev je bistvenega pomena, znati pa morate tudi prodati svojo podobo in povečati prepoznavnost. Pergola je estetska, udobna in funkcionalna konstrukcija. Če je postavljen strateško, lahko vaši odzivni ponudbi doda pomembno vrednost. Tukaj nastopi restavracijska pergola kot vsestranska in elegantna rešitev za upravljanje in prilagajanje vašim potrebam.

   Vaše restavracije, picerije, bari, pivovarne in hoteli so obiskani skozi vse leto, vendar je pravi vrh obiska za mnoge od vas spomladi in poleti, ko je podnebje toplejše. Bivanje v zaprtih prostorih pozimi je bolj nuja kot izbira. Ni naključje, da se večina restavracij skuša pred podnebnimi nevarnostmi opremiti z namestitvijo senčil, pokritih ut ali nepremočljivih senčnikov, ti prostori so čim bolj optimizirani, tudi ko začne hladiti, tako da skušajo zimske nevšečnosti nadomestiti z namestitvijo ogrevalni sistemi. V primeru močnega deževja, močnega vetra ali posebej težkih vremenskih razmer pa te rešitve niso idealne in morda ne zadostujejo. Naše pergole za bare in restavracije so trdne strukture, ki omogočajo ustvarjanje prijetnega, varnega in prezračenega okolja, ne glede na vremenske razmere ali letni čas. Omogočajo vam sprejemanje strank skozi vse leto, povečanje zmogljivosti in s tem prihodkov.

   Drugi modeli