Notranji športni objekti

Notranji športni objekti

Konjeniška arena

V našem podjetju smo specializirani za izdelavo in prodajo pokritih jahalnic in paviljonov, ki so zasnovani posebej za konjeniške namene. Naši prostorni šotori LUXTENT omogočajo ustvarjanje obsežnih območij brez potrebe po vmesnih podporah, kar zagotavlja idealno okolje za trening konj, jahalne dejavnosti in gostovanje tekmovanj skozi vse leto.

Naše jahalnice so opremljene z učinkovitimi sistemi prezračevanja in klimatizacije, ki zagotavljajo udobno temperaturo tako za gledalce kot udeležence v objektu. To ustvari optimalno okolje za dogodke in izboljša splošno izkušnjo za vse vpletene.

Pokrite športne arene

V prodaji nudimo dvoranske športne komplekse, ki nudijo vsestranske in priročne rešitve za treninge in tekmovanja. Naše hitro sestavljive športne dvorane so zasnovane za večnamenske športne dvorane in ponujajo stroškovno učinkovito alternativo tradicionalnim zgradbam. Naši ogrodja in šotorski hangarji, ki jih proizvaja LUXTENT, zagotavljajo udobje in varnost pri športnih aktivnostih v vsakem vremenu. Te strukture je mogoče enostavno prilagoditi različnim športnim disciplinam, zaradi česar so vsestranske in prilagodljive. Poleg tega naši notranji športni kompleksi omogočajo dostop do aktivnega življenjskega sloga tudi na oddaljenih območjih.

Notranji športni objekti
Notranji športni objekti

Drsališče ali drsališče. Karting

Z uporabo ogrodja in šotorskih hangarjev podjetja LUXTENT lahko zgradite pokrito ledeno areno ne le v stacionarni zgradbi, ampak tudi na skoraj kateri koli površini ali pokrajini. Trajni, zanesljivi in varni materiali za šotore omogočajo sestavo prostornih drsališč z nalito podlago za ledene ali rolerske arene. Zaradi sodobnih sistemov klimatizacije in vzdrževanja zahtevane temperaturne ravni je možno izvesti projekt paviljonskega hangarja za drsališče, ki bi obratoval skozi vse leto.

Treningi, namestitev športnikov in organizacija tekmovanj v elegantnih paviljonih bodo udobni in vredni najvišje mednarodne ravni.

Tenda za tribune

Za vsak športni dogodek, koncert ali festival je najpomembnejše občinstvo. Organizatorji prireditev najprej poskušajo poskrbeti za njihovo udobno postavitev, če pa poteka tekma ali koncert na prostem, je zelo pomembno, da poskrbimo za zaščito tribun pred dežjem, vetrom ali žgočim soncem. V ta namen se lahko uporabi stadionski nadstrešek, ki je enostaven za montažo in omogoča udobje za vse obiskovalce. Glavna prednost je, da se dizajn lahko ustvari po individualnem naročilu, kar pomeni, da praktično ni nobenih omejitev. Ta nadstrešek za tribune se lahko uporablja tudi na zelo velikih stadionih in je izdelan v kateri koli barvi.

Danes se strukture šotorov aktivno uporabljajo za izboljšanje udobja športnih aren, tudi na največjih dogodkih. Nadstrešek za stadionske tribune je rešitev, ki bo pomagala ustvariti idealne pogoje za gledalce kadarkoli v letu in zagotoviti polno dvorano na vašem dogodku.

Notranji športni objekti
Notranji športni objekti

Hangarski šotor za teniško igrišče

Igranje tenisa ni le profesionalni šport, ampak tudi način ohranjanja kondicije za številne ljudi. Vendar pa je nemogoče igrati tenis na odprtih območjih vse leto – moti slabo vreme. Rešitev je bila izgradnja pokritih teniških igrišč. Takšnih igrišč ne uporabljajo le profesionalci, ampak tudi amaterji, prirejanje večjih turnirjev na takih mestih pa je že dolgo postalo običajno.

Visokokakovosten športni šotor za teniško igrišče

Struktura okvirnega šotora je lahko odličen kraj za ustvarjanje teniškega igrišča. To vam bo omogočilo, da čim prej ustvarite igrišče in odpravite nepotrebne stroške, saj visoka cena za izgradnjo teniškega igrišča pogosto ne omogoča uresničitve vseh idej.

Prostorna zasnova tende vam omogoča načrtovanje prostora, kot se vam zdi primerno. Šotorsko teniško igrišče je dopolnjeno s sistemi ogrevanja in klimatizacije, kar omogoča uporabo kadarkoli v letu. Strukturo je mogoče dopolniti z drugimi pomembnimi elementi udobja, vključno s priročnimi garderobami in sanitarijami, pa tudi z ustvarjanjem potrebne razsvetljave. Struktura je enostavno prilagodljiva – po potrebi lahko športni hangar sprejme ne eno, ampak več igrišč hkrati.

Naši strokovnjaki bodo za vas razvili individualno rešitev teniškega igrišča na ključ, ki bo ustrezala vsem standardom kakovosti, varnosti in udobja.

Gimnastika. Joga. Pilates

Izkusite svobodo vadbe gimnastike, joge, pilatesa in drugih dejavnosti v vsakem vremenu z našimi okvirnimi šotori. Ti prostorni paviljoni lahko sprejmejo skupinske in individualne športne aktivnosti ter obiskovalcem nudijo vsestranski in udoben prostor. Ne glede na to, ali gre za peščeno plažo ali streho stavbe, je naše paviljone mogoče namestiti na kateri koli izbrani lokaciji, kar ponuja prilagodljivost organizatorjem dogodkov.

Naši paviljoni LUXTENT so izdelani iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivost. Hiter postopek postavitve omogoča hitro postavitev, stilski videz pa športnim šolam in studiem doda pridih modernosti.

Notranji športni objekti
Notranji športni objekti

Nogometna arena

Pozimi, ko ni možnosti za izvedbo nogometnih tekem na odprtih stadionih, je edina rešitev pokrito nogometno igrišče. Arena vam omogoča igranje tekem kadarkoli v letu z dobro osvetlitvijo in kakovostnim igriščem. Danes takšni objekti gostijo ne le treninge, ampak tudi polnopravna tekmovanja, stopnjo razvoja nogometne infrastrukture v državi pa določa število takšnih “škatel”.

Konstrukcija okvir-šotor brez vmesnih nosilcev je odlična za ustvarjanje platforme. V tem primeru gradnja nogometne arene ne bo vzela veliko časa in bo prihranila denar. Poleg samega igrišča je v strukturo šotora enostavno namestiti tribune in slačilnice, ustvariti udobno osvetlitev in ogrevanje, zato je gradnja notranje nogometne arene danes tudi odlična novica za navijače, od katerih so mnogi prisiljeni zavrniti obiskati tekme svoje najljubše ekipe zaradi slabega vremena.

Poleg nogometnih igrišč, katerih uporaba je pretežno sezonska, je možno organizirati tudi izgradnjo igrišča za mali nogomet za celoletno uporabo. Za to je konstrukcija dopolnjena s talno oblogo, nadzor temperature v prostoru pa je zagotovljen z vgradnjo klimatskih sistemov.

Gradnja dvorane je optimalna rešitev problema sezonskosti za številne športe.

Pridobite ponudbo

  LUXTENT je strokovnjak za športne šotore

  Nudimo športni šotor, vključno z načrtovanjem, proizvodnjo, trženjem in ponudbo rešitve na ključ. Podpora zdravemu življenjskemu slogu prebivalstva in razvoj visokih dosežkov v športu sta glavni usmeritvi delovanja specializiranih organizacij na lokalni in državni ravni v Sloveniji. Izgradnja pokritih športnih paviljonov, ki so priročni in na voljo v vsakem vremenu, je pomemben korak k doseganju teh ciljev.

  LUXTENT ponuja sodobne ogrodja in šotorske hangarje za namene, povezane s športom, za prodajo ali najem:

  • Jahalnice;
  • Drsališča in rolerji;
  • Teniška in badmintonska igrišča;
  • Šotori za gimnastiko, jogo in pilates;
  • Dvoranski nogomet, odbojka, košarka in drugi športi;
  • Pokriti bazeni.

  Najboljši notranji športni konstrukcijski šotori

  Gradnja športnih hangarjev omogoča širitev vadbenega potenciala športnih šol, pa tudi organizacijo treningov, srečanj in tekmovanj na lokalni in mednarodni ravni, povečuje ugled institucij in privablja novih študentov.

  Hitro sestavljivi športni paviljoni in hangarji lahko izpolnijo številne namene; V njih lahko postavite mesta za vse vrste športa, dodatno označite ločene cone, jih opremite s prezračevalnimi in klimatskimi sistemi, dodate cone tribun in jih celo kombinirate z objekti kapitalske gradnje.

  Sodobni šotorski športni hangarji, ki jih predstavlja LUXTENT, vam bodo pomagali ustvariti prostor za udobno namestitev športnikov, shranjevanje športnega inventarja, organizacijo podelitev nagrad in izvedbo kakršnih koli športnih dogodkov na najvišji ravni. ravni.

  Vsa področja uporabe

  Sodelovali smo na stotinah dogodkov in proslav. Oglejte si naš portfelj in preglejte ponudbo šotorov ter izberite popolno, varno in zanesljivo rešitev za vaš pomemben dogodek ali vaše podjetje.

  Dolgoletne izkušnje v sodelovanju z različnimi gostinskimi podjetji nam omogočajo, da najdemo najboljše rešitve za najbolj nenavadna in ekskluzivna naročila. Zato bomo poiskali najboljšo možnost za vas ali izdelali individualni šotor po vaših željah.

  Trudimo se, da naše markize niso le funkcionalne, ampak tudi udobne. Zato ponujamo edinstvene rešitve za ustvarjanje udobnih in priročnih prostorov za športne aktivnosti.

  Naše šotore odlikuje vzdržljivost in vsestranskost ter kakovosten dizajn. Zaradi tega so več kot le funkcionalni prostori in bodo pomagali dopolniti lokacijo s čudovito arhitekturno rešitvijo.

  Naši šotori so večnamenski; narejeni so tako, da se zlijejo s pokrajino, prilegajo vsaki arhitekturni obliki in hkrati opravljajo pomembne funkcije.

  Veliko pozornost posvečamo željam in značilnostim naročil naših strank, zato z veseljem rešimo tudi najzahtevnejše naloge, pri čemer vsem proizvodnim podjetjem zagotovimo potrebna in funkcionalna senčila.

  Dogodki

  Sodelovali smo na stotinah dogodkov in proslav. Oglejte si naš portfelj in preglejte ponudbo šotorov ter izberite popolno, varno in zanesljivo rešitev za vaš pomemben dogodek ali vaše podjetje.

  Gostinska dejavnost

  Dolgoletne izkušnje v sodelovanju z različnimi gostinskimi podjetji nam omogočajo, da najdemo najboljše rešitve za najbolj nenavadna in ekskluzivna naročila. Zato bomo poiskali najboljšo možnost za vas ali izdelali individualni šotor po vaših željah.

  Šport

  Trudimo se, da naše markize niso le funkcionalne, ampak tudi udobne. Zato ponujamo edinstvene rešitve za ustvarjanje udobnih in priročnih prostorov za športne aktivnosti.

  Zasebni sektor

  Naše šotore odlikuje vzdržljivost in vsestranskost ter kakovosten dizajn. Zaradi tega so več kot le funkcionalni prostori in bodo pomagali dopolniti lokacijo s čudovito arhitekturno rešitvijo.

  Arhitektura

  Naši šotori so večnamenski; narejeni so tako, da se zlijejo s pokrajino, prilegajo vsaki arhitekturni obliki in hkrati opravljajo pomembne funkcije.

  Industrija

  Veliko pozornost posvečamo željam in značilnostim naročil naših strank, zato z veseljem rešimo tudi najzahtevnejše naloge, pri čemer vsem proizvodnim podjetjem zagotovimo potrebna in funkcionalna senčila.